2008 m. lapkričio 29 d., šeštadienis

slingas - horizontaliai už nugaros

Visada norėjau išmokti būtent taip nešioti kūdikį - horizontaliai ir už nugaros.  Kažkada mačiau kaip tai darė tummy to tummy video mokytoja, bet ji darė tai su trumą vaikjuostę, plius vaikas buvo veidu į vidų. Mano atradimas - taip pat galima daryti ir su slingu (patogiausia paminkštintu). Pamaitini, vaikas valgydamas užmiegą, (žindymo metų guli galuvute nuo žiedų) o po to jį galima persukt atgal, beveik už nugaros, nors gali tekti šiek tiek paregulioti žiedus, nes nugaroje nera pilvo :). Gavosi šitaip:

SVARBU - taip nešiojant kūdikį būtinai reikia visada atsiminti, kad galvute yra šone dar plius už nugaros - reikia nepamiršti apie kūdiki einant koridoriu, per tarpdurį. Žodžiu, reikia didesnio atsargumo. Taip pat nepatartina taip nešioti lauke tarp žmonių. Ir dar vienas aspėktas - reikia pakankamai žinoti kūdikį, jo kuno signalus. Jeigu jam nepatogu, pesukti mažylį atgal, patikrinti ar viskas gerai. Dėl to ne labai tinka taip nešioti nuo gimimo, kol mama ir mažylis dar ne taip gerai vienas kitą pažįsta. 

1 komentaras:

xena rašė...

Geras patarimas - nenešioti taip tarp žmonių :))))))) supratau - turėjai omeny kad neužgautų, bet pirma mintis buvo - kad pasmerks :)))))